Slide
Slide Sanatta Engel YOK

SANATTA ENGEL YOK VAKFI

Sanatta Engel Yok Derneği olarak Şubat 2020' de başladığımız yolculuğumuz, Ekim 2021' de Sanatta Engel Yok Vakfı adıyla kuruluşunu tamamladı. Bu süreçte, çok sayıda kurum, kuruluş, firma ve kişiyi, engellilerin önündeki engelleri kaldırmak, yaşamlarını kolaylaştırmak ve sanat üretimlerini desteklemek gibi ulvi bir amaç çatısı altında bir araya getirmek için toplantılar ve etkinlikler gerçekleştirdik.

Birlikte aşılacak zorluklar ve ulaşılacak hedefler için yeni projeler üretildi. Daha çok engelli bireye destek olmak amacıyla, kamu kurum ve kuruluşlarının da desteğini alarak sağlıklı yaşama ulaşabilen, üreten ve mutlu olan sanatçıları desteklemek amacındayız.

VİZYONUMUZ

Sanatta Engel Yok Vakfı, Fiziksel, Mental ve diğer engeller nedeniyle sanat yapamayan ve sanata ulaşamayan herkes için kurulmuştur.

MİSYONUMUZ

Sanatta Engel Yok Vakfı; İnsan haklarına ve özgürlüklerine saygılı, engelleri aşmaya, engelleri aştırmaya, engellileri tüm insanlara ulaştırmaya kararlı tüm kurumları ve kişileri bir araya getirecek organizasyonlar yaparak:
Resimden Müziğe, Tiyatrodan Heykele, Edebiyata tüm sanat alanlarında bireyleri ve kitleleri desteklemeye yönelik çalışmalar yapmayı amaçlamaktadır.

YÖNETİM

Vakıf Başkanımız : Sayın Yasemin Gülderen ZANBAK